法人名称変更のお知らせ Notice of Name Change

2018/3/29

設立20周年を迎えた公益財団法人東京財団(港区・理事長:星岳雄)は、再び目線を上げ世界レベルのシンクタンクを目指して、理論・データに基づく質の高い政策研究を中核に据えた新たな研究所として発展的に改組し、2018年3月26日より公益財団法人東京財団政策研究所へ名称変更いたします。これを機に、日本の政策論議をけん引する中心的な役割を果たすことで、さらに飛躍を目指してまいります。

新名称 公益財団法人東京財団政策研究所
住所 〒106-6234 東京都港区六本木3-2-1六本木グランドタワー34F
URL: https://www.tkfd.or.jp Email: info@tkfd.or.jp
住所、電話番号・FAX番号、URL、Eメールアドレスに変更はありません

《本件に関する取材のお問い合わせ》
 電話:03-5797-8403 info@tkfd.or.jp

Tokyo Foundation News Release: Notice of Name Change (March 23, 2018)

TOKYO ― This is to inform you that the Tokyo Foundation board of directors has approved a change in the name of the organization. The new name, effective March 26, 2018, will be "the Tokyo Foundation for Policy Research," an appellation emphasizing our dynamic reorganization into a more research-intensive institute for evidenced-based, theoretically informed policy studies.

As Japan's preeminent public policy think tank, the Tokyo Foundation for Policy Research remains committed to evolving further into a leading voice in the global policymaking community and looks forward to continuing and expanding its cooperative relationship with all partners.

New name: The Tokyo Foundation for Policy Research
Address: Roppongi Grand Tower 34F, 3-2-1 Roppongi, Minato-ku, Tokyo, 106-6234, Japan
Tel: 03-5797-8400   Fax: 03-5570-6030   Email: info@tkfd.or.jp
URL: http://www.tokyofoundation.org/en

There will be no change in our postal address, phone and fax numbers, URL, or email addresses.

For media inquiries, contact Public Communications at:
03-5797-8403 or info@tkfd.or.jp