事務所移転のお知らせ New Office Announcement

2017/10/4

(Information in English follows Japanese)

◆事務所移転のお知らせ

公益財団法人東京財団(理事長:星岳雄)は、2018年に発展的に政策研究所へと移行することを予定しています。その一環として、最良の研究環境を整備すべく事務所の拡充を図り、2017年10月16日より下記住所へ事務所を移転することになりました。つきましては、電話番号・ファックス番号にも変更がありますのであわせてお知らせいたします。

【新住所】
東京都港区六本木三丁目二番一号 六本木グランドタワー34階

【新電話番号・新FAX番号】
(代表)電話:03-5797-8400/FAX:03-5570-6030
(取材のお申込み)電話:03-5797-8403/info@tkfd.or.jp

【業務開始日】
2017年10月16日(月)

【アクセス】
詳細はこちら http://s.tkfd.or.jp/2wuGuAY
東京メトロ南北線(六本木一丁目駅)西口改札直結
東京メトロ日比谷線・都営地下鉄大江戸線(六本木駅)5番出口より徒歩5分
東京メトロ銀座線・南北線(溜池山王駅)13番出口より徒歩8分
東京メトロ日比谷線(神谷町駅)2番出口より徒歩10分

《本件に関するお問い合わせ》
総務 電話:03-6229-5501(~10/13)03-5797-8400(10/16~)/ga@tkfd.or.jp
====================================================================

Tokyo Foundation News Release: New Office Announcemen

TOKYO―The Tokyo Foundation will be moving to a new address as of October 16, 2017. Its new, expanded premises on the 34th floor of Roppongi Grand Tower will enable the Foundation to enrich and broaden its policy research activities as it embarks on its third decade as Japan’s preeminent public policy think tank.

The move also heralds the Foundation’s scheduled reorganization into a more research-intensive, global public policy institute in 2018. Please make a note of changes in the postal address and phone and fax numbers, as cited blow.

1. New Address
Roppongi Grand Tower, 34th Fl., 3-2-1 Roppongi, Minato-ku, Tokyo, 106-6234, Japan

2. New Phone/Fax Numbers
03-5797-8400/03-5570-6030

3. New Office Opens
Monday, October 16, 2017

4. Access
Map   http://s.tkfd.or.jp/2xWvqQu
Roppongi-itchome Stn. (Nanboku L.): Direct Access from West Gate
Roppongi Stn. (Hibiya L., Oedo L.): 5 min. from Exit 5
Tameike-sanno Stn. (Ginza L., Nanboku L.): 8 min. from Exit 13
Kamiyacho Stn. (Hibiya L.): 10 min. from Exit 2

For inquiries, contact General Affairs at:
03-6229-5501(~13 Oct.), 03-5797-8400(16 Oct.~) , or ga@tkfd.or.jp

For media inquiries, contact Public Communications at:
03-5797-8403 or info@tkfd.or.jp

About the Tokyo Foundation
The Tokyo Foundation is an independent, not-for-profit think tank that presents concrete policy proposals based on a lucid analysis of the issues combined with a solid grasp of everyday life and reality on the ground. We also cultivate socially engaged future leaders with a broad perspective and deep insight, both in Japan and overseas. We fervently hope that our unique combination of policy research and human resources development will change society for the better. www.tokyofoundation.org/en.
――――――――――――――――――――――――――――――――――
…………………………………………………………………………………………
 東┃京┃財┃団┃ The Tokyo Foundation
 ━┛━┛━┛━┛